Medium Mirna Clairvoyance og  Camino Clairvoyanceskole
 

Den sikre vej til din spirituelle udvikling

Clairvoyance og afdødkontakt:

Jeg kommer i kontakt med det åndelige univers for at hjælpe og vejlede dig i dit liv, og kan komme i kontakt med dine venner og familie som er kommet fra den anden side.

Telefon  og e-mail clairvoyance

Tarot og engle kort læsning:

Ved hjælp af kort kan jeg vejlede dig i hverdags problemer, som kærlighed, økonomi, arbejde, at finde din vej i livet, etc.

Telepati- clairvoyance til dyr:

Jeg kan komme i kontakt med dit kæledyr; hest, kat hund, mm. og får beskeder både fra dit kæledyr (telepati) og vejledning fra det åndelige univers (clairvoyance), også afdødkontakt med dit kæledyr!.

Husrensning:

Føler du at det er negativ energi i dit hjem?, mærker du en pludselig ændring i temperaturen i dit hjem?, ser du mørke skygger, eller ting som flytter sig uden forklaring?., er dine børn blevet bange og kan ikke sove på deres værelse?. 

Jeg kan hjælpe dig med en forklaring og jeg kan rense dit hjem for ånder og dårlige energier.

Jeg har en del erfaring med det, både som clairvoyant medium og spirituel indretning.

Jeg mærker dit hjem først, og skelner mellem alm. energier eller ånder.

Dårlige energier kan renses med spirituel indretning , mens jeg bruger mine evner som medium til at komme i kontakt med ånder for at sende dem videre.

Du får også en vejledning om hvordan du og din familie kan beskytte, sig og holde huset "rent".

Hvis du, inden for 4 uger mærker at der stadig er "noget", så får du en ekstra husrensning gratis; den foregår fra fjern, da jeg kender huset, og skal ske inden 4 uger.

Efter 4 uger ophører gratis husrensning da det tyder på at en ny energi er " flyttet ind".

Spirituel bolig indretning:

Vil du have mere overskud, harmoni og balance i din hverdag?

Kunne du tænke dig at blive guidet til en nemmere og mere afbalanceret indretning med fokus på hvad du har brug for, for at få mere energi, kærlighed, penge, kunder og "flow"?.

Så skal du prøve spirituel bolig indretning hvor jeg ved hjælp af clairvoyance vil "mærke" dit hjem og med hjælp af feng shui principper vil jeg finde de rigtige farve, krystaller, planter, former, placering og materialer til de forskellige rum i dit hjem, klinik, kontor, etc.

Du får et dokument, hvor jeg beskriver hvad du skal lave for at forandre dit hjem, kontor, etc.og med det vil også dit liv vil forandre sig automatisk!!.

Bagefter kommer jeg igen, ca. 4 uger, hvor jeg laver "space clearing" dvs. at jeg renser dit hjem for dårlige energier ved hjælp af klokker, røgelse og min clairvoyance. Dette kræver at du har fulgt mine råd om rydning, indretning og rengøring.

Intuitiv Malerier:


Jeg maler med intuition og nogle gange kan jeg se mine klienters engle som jeg maler, gerne i akvarel eller akryl.

Jeg udstiller mine malerier her på siden, og når jeg holder foredrag eller klarsyn aften. Kig under Mere og Malerie

Healing:

Jeg kan hjælpe dig hvis du lider af stress, eller angst, jeg vejleder dig også ved hjælp af clairvoyance.

Privat klarsyn aften:

Kunne du tænke dig at afholde en lille klarsyn aften for dine venner eller/og familie i dit eget hjem.

Vi er to clairvoyante som kommer til dig og ved hjælp af vores clairvoyant medium evner kommer vi i kontakt med den åndelige verden hvor der kan komme beskeder til jer, og afdødkontakt.

Det kræver at der skal være ro i rummet, børn må ikke deltage da det kan være for intens, der skal være min. 5 deltager, og ingen alcohol før vi kommer.

Drømmetydning

Har du haft en drøm som gentager sig igen og igen, eller en drøm som har gjort stor indtryk på dig. Jeg tilbyder drømmetydning til personer, som har brug for en forklaring til deres drømme.

 Camino Clairvoyanceskolen i Odense

Skolen for clairvoyance, selvudvikling og clairvoyant vejledning.

Formålet med uddannelsen: udvikle dine clairvoyante og psykiske evner, for viden om energiernes verden, den åndelige verden og den hjælp og vejledning der er i kontakten med denne.

For mere information kig under Camino clairvoyance skole her på siden

Clairvoyance foregår i Assens 

Kildemosevej 4

 5610 Assens

kildemosevej 4, 5610 Assens

Clairvoyanceskole er i Odense S.

Højbysundhedscenter

Hollufgårdsvej 10 

5260 Odense S.

hollufgårdsvej 10, 5260 odense s